top of page

mini LIFEBAR ZA SVAKI DAN

OSEĆAJ SE ŽIVO UZ LIFEBAR!

Slušajući želje i potrebe naših potrošača i porodica Lifebarova je proširena sa novom linijom – Mini Lifebar! Napravljeni isključivo od najkvalitetnijih celovitih neprerađenih sastojaka, ovi barovi ne sadrže bilo kakve rafinisane šećere, sirupe, veštačke zaslađivače, skrob ili gluten. Da bi zasladili barove korišćeno je isključivo sušeno voće. Proizvedeni su na niskim temperaturama (do 42 °C bez zagrevanja). Mini Lifebarovi na prirodan način podižu nivo energije, savršeni su za džep, tašnu, ranac ili školsku torbu.

Naši presni energetski barovi su zgodan i zdrav zalogaj između obroka, imajući u vidu da obezbeđuju širok opseg važnih hranljivih sastojaka, enzima, vitamina, minerala, antioksidanasa i dovoljno kalorija. Uživajte u njima na putu do kancelarije ili na sportskom treningu. Napravljeni isključivo od najkvalitetnijih celovitih neprerađenih sastojaka, barovi ne sadrže bilo kakve rafinisane šećere, sirupe, veštačke zaslađivače, skrob ili gluten. Da bi zasladili barove korišćeno je isključivo sušeno voće. Proizvedeni su na niskim temperaturama (do 42 °C bez zagrevanja). Lifebarovi na prirodan način podižu nivo energije, savršeni su za džep, tašnu, ranac ili školsku torbu.

LIFEBAROVI SU 100% VEGANSKI I BEZ GLUTENA


Lifebarovi su bez dodatih rafinisanih šećera, bez mlečnih proizvoda, bez konzervansa ili bilo kakvih aditiva i pogodni su za presnu, paleo ili ishranu bez glutena. Tako su zgodni kada god osetite glad, želju za slatkim ili vam je samo potrebna ona dodatna energija bilo da ste na poslu, u prirodi ili na treningu. Vole ih i deca i odrasli.

Cacti
bottom of page